Profil – Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater

Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater er det eneste større advokatkontor i København, der udelukkende beskæftiger sig med straffesager.

Kontorets advokater har de sidste 15 år målrettet specialiseret sig i strafferet og vi har igennem tiden ført en række markante og principielle sager.

Kontorets advokater har alle tidligere været anklagere hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet (Bagmandspolitiet). Vi har derfor et indgående kendskab til anklagemyndighedens arbejdsrutiner og efterforskningsmetoder, hvilket i kombination med vores erfaring som strafferetsadvokater giver os en unik mulighed for at gennemskue svaghederne i enhver straffesag.

Vores baggrund og erfaring sikrer ikke blot et strategisk, velovervejet og effektivt forsvar, men også resultater.

Kontorets advokater er drevet af at have en professionel tilgang til sagerne tillige med stort personligt engagement i forholdet til klienterne. Vi ved, at straffesager medfører et hårdt pres og det er derfor afgørende, at vores klienter modtager den bedst mulige bistand både på det faglige og på det personlige plan.

Kontorets advokater honoreres efter statens takster og vi er således – på trods af vores resultater –  ikke dyrere end andre advokater. I Danmark er der ret til frit at vælge sin advokat.

Alle – privatpersoner som erhvervsvirksomheder – er velkomne til at rette henvendelse på telefon 33 111 109 med henblik på en fortrolig og uforpligtende samtale.

Peter Martin Blinkenberg

Peter Martin Blinkenberg

Peter er kontorets indehaver og har repræsenteret erhvervsvirksomheder og privatpersoner i en række markante og principielle straffesager. – Læs mere om Peter.

Niels Henrik Kromann

Niels Henrik Kromann

Advokat Niels Henrik Kromann har siden sin afgangseksamen fra Københavns Universitet målrettet arbejdet mod at blive strafferetsadvokat. Læs mere om Niels.

Malene Palludan Rysgaard

Malene Palludan Rysgaard

Malene blev i 2014 hentet til en stilling som strafferetsadvokat hos Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater grundet hendes store erfaring med alle typer af straffesager lige fra mindre til store og komplicerede sager om økonomisk kriminalitet, røveri, drabsforsøg, mm. Læs mere om Malene.

Kontakt os nu

Alle - erhvervsvirksomheder som privatpersoner - er velkomne til at kontakte os på telefon 33 111 109 med henblik på en uforpligtende og fortrolig samtale med en advokat, der er specialiseret i strafferet.

Vi yder rådgivning inden for strafferet over hele Danmark.

Du kan også udfylde kontaktformularen og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater
Frederiksgade 1, 2. sal t.h. (Indgang fra St. Kongensgade)
1265 København

Telefon: 33 111 109
Fax: 33 111 139
Email: info@strafferetsadvokaterne.dk
CVR: 38529218

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.