Pris – Hvad koster advokater?

Udgiften til forsvarerbistand (din strafferetsadvokat) er stort set ens uanset hvem du vælger.

I Danmark findes tre typer af strafferetsadvokater:

  1. De beneficerede advokater, som modtager deres sager automatisk fra domstolene og politiet. Disse advokater honoreres efter statens takster.
  2. De beskikkede advokater, som frit vælges af klienten, hvilket man har ret til uanset, at man i første omgang har fået tildelt en beneficeret advokat. De beskikkede advokater honoreres også efter statens takster.
  3. De valgte advokater, som også vælges frit af klienten, men til en individuel pris, som er aftalt mellem advokaten og klienten.

Salæret er ens for alle beskikkede strafferetsadvokater – uanset advokatens erfaring, kvalifikationer og indsigt i den pågældende sagstype.

Salæret til den beskikkede beregnes efter nogle faste takster, som er bestemt af staten. Det endelige salær fastsættes af domstolene ud fra en vurdering af blandet andet sagens kompleksitet og varighed. Staten betaler i alle tilfældet salæret direkte til advokaten. Hvis man bliver dømt, vil man efterfølgende skulle betale salæret til staten. Hvis man bliver frifundet, skal man ikke betale noget.

Læs mere om salærtaksterne her (PDF)

Vi er ikke beneficerede advokater. Vi sætter en ære i at repræsentere klienter, som ønsker os som advokater på grund af vores erfaring, kvalifikationer og ikke mindst resultater.

I langt de fleste sager virker vi som beskikkede advokater og aflønnes således efter statens takster.

 

Kontakt os nu

Alle - erhvervsvirksomheder som privatpersoner - er velkomne til at kontakte os på telefon 33 111 109 med henblik på en uforpligtende og fortrolig samtale med en advokat, der er specialiseret i strafferet. Vi yder rådgivning inden for strafferet over hele Danmark. Du kan også udfylde kontaktformularen og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater Falkoner Alle 1, 3.sal 2000 Frederiksberg      

 

  Telefon: 33 111 109 Fax: 33 111 139 Email: info@strafferetsadvokaterne.dk Sikkermail: sikkerpost@strafferetsadvokaterne.dk CVR: 38529218

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.