Profil – Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater

Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater er det eneste større advokatkontor i København, der udelukkende beskæftiger sig med straffesager.

Kontorets advokater har de sidste 15 år målrettet specialiseret sig i strafferet og vi har igennem tiden ført en række markante og principielle sager.

Kontorets advokater har alle tidligere været anklagere hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet (Bagmandspolitiet). Vi har derfor et indgående kendskab til anklagemyndighedens arbejdsrutiner og efterforskningsmetoder, hvilket i kombination med vores erfaring som strafferetsadvokater giver os en unik mulighed for at gennemskue svaghederne i enhver straffesag.

Vores baggrund og erfaring sikrer ikke blot et strategisk, velovervejet og effektivt forsvar, men også resultater.

Kontorets advokater er drevet af at have en professionel tilgang til sagerne tillige med stort personligt engagement i forholdet til klienterne. Vi ved, at straffesager medfører et hårdt pres og det er derfor afgørende, at vores klienter modtager den bedst mulige bistand både på det faglige og på det personlige plan.

Kontorets advokater honoreres efter statens takster og vi er således – på trods af vores resultater –  ikke dyrere end andre advokater. I Danmark er der ret til frit at vælge sin advokat.

Alle – privatpersoner som erhvervsvirksomheder – er velkomne til at rette henvendelse på telefon 33 111 109 med henblik på en fortrolig og uforpligtende samtale.

Betina Hald Engmark

Betina Hald Engmark

Advokat Betina Hald Engmark er indehaver af Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater. Betina har omfattende erfaring med alle typer af straffesager.

Læs mere om Betina.

Kontakt os nu

Alle - erhvervsvirksomheder som privatpersoner - er velkomne til at kontakte os på telefon 33 111 109 med henblik på en uforpligtende og fortrolig samtale med en advokat, der er specialiseret i strafferet. Vi yder rådgivning inden for strafferet over hele Danmark. Du kan også udfylde kontaktformularen og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Blinkenberg & Engmark Strafferetsadvokater Falkoner Alle 1, 3.sal 2000 Frederiksberg      

 

  Telefon: 33 111 109 Fax: 33 111 139 Email: info@strafferetsadvokaterne.dk Sikkermail: sikkerpost@strafferetsadvokaterne.dk CVR: 38529218

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.